Maandelijkse Archieven: Juni 2024

  1. Essentiële informatie over Cortina fietsen: kwaliteit, betrouwbaarheid en stijl

    Is Cortina een goed merk?

    Als je de wereld van fietsen verkent op zoek naar een mix van stijl, betrouwbaarheid en kwaliteit, dan is de kans groot dat je al snel bij Cortina uitkomt. Maar is Cortina echt zo goed als het lijkt? Het antwoord daarop is een volmondig 'ja!’ In deze blog duiken we dieper in de wereld van Cortina fietsen en ontdekken we wat dit Nederlandse fietsenmerk zo uniek en geliefd maakt onder fietsliefhebbers.

    Lees meer »
  2. Veloretti E-Bikes bij Fiets-Exclusief

    Veloretti x Fiets-Exclusief

    De Veloretti E-Bikes zijn vanaf nu te verkrijgen via Fiets-Exclusief. Kom langs in de winkel in Leiden of het Experience Center in Alphen aan den Rijn en ervaar de Veloretti fietsen zelf!


    Ontdek de Veloretti elektrische fietsen bij Fiets-Exclusief!

    Lees meer »
  3. Ontdek de verschillende motoren van Cortina fietsen

    Ontdek de verschillende motoren van Cortina fietsen

    Wat voor motor heeft een Cortina fiets?

    Als je jezelf afvraagt welk type motor er in een Cortina elektrische fiets zit, dan is het antwoord: dat hangt ervan af. Cortina elektrische fietsen zijn uitgerust met verschillende soorten motoren: middenmotoren of voorwielmotoren. Deze motoren worden geleverd door gerenommeerde fabrikanten zoals Bosch, Shimano, Bafang en de eigen Cortina SportDrive. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de diverse motortechnologieën die Cortina gebruikt, en bespreken hoe elk type motor zich onderscheidt en bijdraagt aan de algehele fietservaring.

    Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.